Onze werkwijze

Bij nieuwbouw projecten kunnen we samen met de opdrachtgever en/of medebouwers in een bouwteamverband de diversiteit aan klantenwensen vertalen naar een programma van wensen of eisen, deze ontwerpen en vervolgens realiseren. Dit doen wij met als drijfveren hart voor techniek, ambitie, betrouwbaarheid en continuïteit.

Wij voelen ons thuis in de rol van project installateur. Dat betekent een intensieve begeleiding en ondersteuning voor een compleet pakket op maat. Een dienstenpakket dat wat betreft technische mogelijkheden, elk jaar breder en innovatiever wordt. Ook kunnen wij het beheer en onderhoud van de verschillende installaties verzorgen, zodat alle inspecties en onderhoudswerkzaamheden op tijd worden uitgevoerd en de energiekosten worden bewaakt. Kortom, de installatie zal in optimale conditie worden gehouden. Ons streven is dan ook ontzorgen en onze opdrachtgevers zodanig bedienen dat deze een duurzame relatie op prijs zullen stellen.

Onze werkwijze is er op gericht om samen met opdrachtgevers de best mogelijke installatie te realiseren waarbij duurzaamheid, energiebewustzijn, comfortabele en innovatieve eigenschappen hoog staan aangeschreven. Telkens weer zullen onze opgeleide en ervaren medewerkers de wensen van de opdrachtgever bovenaan zetten. Specifieke en ingewikkelde installatieproblematiek wordt vertaald naar begrijpelijke technische oplossingen. Onze medewerkers zullen de werkzaamheden en de uitvoering intensief begeleiden. Daarnaast houden ze regelmatig contact over de voortgang, van ontwerp tot en met de oplevering.

 

Kwaliteit

Bij Assink-Weustink Elektro kunt u rekenen op een keurige en vakbekwame uitvoering van de werkzaamheden. Hierbij staat kwaliteit voorop. De kwaliteit wordt gegarandeerd door vakkennis en ervaring, in combinatie met gezond verstand.

Het kwaliteitsbeleid wordt continu bewaakt door het bedrijf en de medewerkers. Alle installaties worden uitgevoerd onder de condities van een gecertificeerd bedrijf, welke de interne en externe kwaliteit waarborgt.

 

Veiligheid

Assink-Weustink Elektro stelt hoge eisen aan de arbeidsomstandigheden van de medewerkers. Zo zijn alle medewerkers VCA-gecertificeerd, zijn er voldoende BHV’ers, zijn gereedschappen en klimmaterieel gekeurd en is er voor elk werk een veiligheidsplan. Voor ons kantoor in Raalte is een defibrillator aanwezig.

 

Milieu

Ook zorg voor het milieu behoort tot onze bedrijfsvoering. Afvalstromen worden zorgvuldig gescheiden en separaat afgevoerd, er is overal energiezuinige ledverlichting aangebracht en er zijn zonnepanelen aangebracht voor het opwekken van elektrische energie.

 

(M)aatschappelijk (V)erantwoord (O)ndernemen

Wij maken werk van maatschappelijk verantwoord ondernemen en willen ons daarin positief onderscheiden. Hierbij staat de mens centraal. Wij hechten waarde aan duurzame relaties met zowel onze opdrachtgevers als onze medewerkers en investeren hierin.

Voor (jonge) nieuwe medewerkers bieden we stageplaatsen en voor onze vaste medewerkers is er een opleidingsplan wat jaarlijks wordt bijgesteld.

Naast een positief financieel resultaat voor ons bedrijf gaat het ons ook om een maatschappelijk rendement. Wij investeren hiervoor in de samenleving door sponsoring van verenigingen en bijdragen aan goede doelen.