Assink-Weustink Elektro b.v. neemt Tobi Ellenbroek V.o.f. over

Assink-Weustink Elektro b.v. neemt Tobi Ellenbroek V.o.f. over

Raalte – Tobi Ellenbroek v.o.f. heeft per 23 november 2021 zijn bedrijf verkocht aan Assink-Weustink Elektro b.v. Het bedrijf Tobi Ellenbroek v.o.f. bestaat dit jaar 70 jaar. De vader van Tobi Ellenbroek is 70 jaar geleden begonnen onder de naam Elektro Technisch Installatie Bureau B.H. Ellenbroek wat later over is gegaan onder de huidige naam Tobi Ellenbroek v.o.f.

Voor Tobi en zijn vrouw Anneke is het tijd geworden om het wat rustiger aan te doen en na verloop van tijd te gaan genieten van hun welverdiende pensioen. Tobi zal het komende jaar nog steeds regelmatig aanwezig zijn om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen.

De overname brengt geen merkbare veranderingen met zich mee. De werknemer van Tobi Ellenbroek blijft het vertrouwde gezicht van de huidige relaties. Daarnaast blijven wij het vertrouwde adres voor al uw installatiewerk op elektrotechnisch gebied, zoals u gewend bent de afgelopen 70 jaar!